Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

10 υποτροφίες, των 10 χιλ. ευρώ έκαστη, από τη Safe Bulkers για ναυτιλιακές σπουδές

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Yόρκης SAFE BULKERS Inc. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Πόλυς Β.  Χατζηωάννου, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της Εταιρείας, (“Safe Bulkers Corporate Social Responsibility”), ανακοινώνουν το πρόγραμμα υποτροφιών του έτους 2022.

Πόλυς Β. Χατζηωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Safe Bulkers Inc

Το πρόγραμμα αυτό αφορά  δέκα (10) υποτροφιών για σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου, ετήσιου ύψους 10.000 Ευρώ εκάστη, για Κύπριους πολίτες ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο και θα απονέμεται σύμφωνα με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποτρόφων. Το πρόγραμμα υποτροφιών προκηρύσσεται σε ετήσια βάση με στόχο να υποστηρίξει τους νέους και νέες της Κύπρου με υψηλές επιδόσεις στις σπουδές τους που επιθυμούν να σπουδάσουν σε συγκεκριμένους τομείς στο εξωτερικό. Οι υποτροφίες αφορούν μαθητές/μαθήτριες αποφοίτους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Κύπρο καθώς και φοιτητές/φοιτήτριες που ήδη φοιτούν σε αντίστοιχες σχολές στο εξωτερικό. 

Συγκεκριμένα οι υποτροφίες σχετίζονται με προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές μάστερ (master) στους κλάδους:

– ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ στην Ελλάδα και NAVAL ARCHITECTURE & MARINE ENGINEERING στο Ηνωμένο Βασίλειο.

– Mεταπτυχιακές σπουδές μάστερ (master) σε SHIPPING LAW στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτό αρχείου από την απονομή πέντε υποτροφιών στο προηγούμενο πρόγραμμα της Safe Bulkers και την εξαγγελία του επόμενου κατά το διπλάσιο.

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  • Απόφοιτοι Λυκείου: Πιστοποίηση αποδοχής από αντίστοιχο Πανεπιστήμιο. Θα συνεκτιμηθούν οι βαθμοί του Κυπριακού απολυτηρίου (min 18.0) ή των Α-levels στα Μαθηματικά ή στην Φυσική (min B).
  • Φοιτητές Ηνωμένου Βασιλείου: Μέσος όρος έτους άνω του 60% ή 2.1.
  • Φοιτητές Πολυτεχνείων Ελλάδας: Μέσος όρος έτους άνω του 6,5.
  • Μεταπτυχιακές σπουδές Μάστερ (M.Sc.) στο Ηνωμένο Βασίλειο: Βαθμός Πτυχίου Ελληνικού Πολυτεχνείου 7.5 ή Πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου 2.1.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

  • Οικογενειακή κατάσταση 
  • Οικογενειακό εισόδημα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα www.safebulkers.com και να βρουν όλες τις πληροφορίες προκειμένου να συμπληρώσουν την Αίτηση συμμετοχής μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας καθώς και να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 θα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία έως τις 15 Ιουνίου 2022. Gια οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail: ypotrofies@safebulkers.com

Η συμπλήρωση των δικαιολογητικών και πιστοποιητικών σπουδών μπορεί να γίνει αργότερα μέχρι την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους. Η προέγκριση της υποτροφίας θα γίνει με βάση την Αίτηση, ενώ η τελική έγκριση θα δοθεί με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X