Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ψαράδες έσωσαν 34χρονο που έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα στην Πάφο

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε χτες το βράδυ η Λιμενική Αστυνομία Πάφου για την διάσωση 34χρονου ο οποίος είχε πέσει στην θάλασσα από βράχια μπροστά από ξενοδοχειακό κατάλυμα της Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 10.30 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου ακούστηκε άγνωστο πρόσωπο να καλεί σε βοήθεια.

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, ενώ κλήθηκε και η αστυνομική άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας «Αστραπή 31», όπου ξεκίνησαν έρευνες.

Για την διάσωση του προσώπου που όπου διαφάνηκε πρόκειται για 34 χρονο Βρετανό μόνιμο κάτοικο Κύπρου  συνέδραμαν επίσης και επαγγελματίες ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή. 

Στις 23:30 περίπου το βράδυ επαγγελματίες ψαραράδες 1,5 χιλιόμετρα ανοικτά του ξενοδοχείου Cypria maris εντόπισαν το πρόσωπο που καλούσε σε βοήθεια, τον παρέλαβαν  και τον μετέφεραν  στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, με συνοδεία της αστυνομικής ακάτου.

Ο 34χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Όπως διαφάνηκε από τους θεράποντες ιατρούς αυτός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ βρισκόταν σε βράχους σε θαλάσσια περιοχή της Κάτω Πάφου, κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στην θάλασσα.

Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου, ο οποίος κρατήθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Πάφου, χαρακτηρίζεται καλή από τους θεράποντες ιατρούς.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X