Νέα

  • ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Χορεύοντας με έναν… καρχαρία μπροστά σε σοκαρισμένους θεατές – Βίντεο

Τι κι αν τα σόου σε ενυδρεία είναι πλέον συνηθισμένα… Στο βίντεο που ακολουθεί, ο εκπαιδευμένος δύτης τόλμησε κάτι αδιανόητο για τους περισσότερους. Να χορέψει με έναν καρχαρία.

Στις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο δύτης διακρίνεται να κρατιέται από το πτερύγιο του καρχαρία και να αγγίζει τη ράχη του σαρκοβόρου κήτους καθώς σέρνει το χορό με επιδέξιες κινήσεις προς τα αριστερά και μετά προς τα δεξιά.

Το βίντεο, που γυρίστηκε στο εμπορικό κέντρο Neptune στην Αγία Πετρούπολη δείχνει το ασυνήθιστο… ζευγάρι να απολαμβάνει το χορό, μπροστά στους σοκαρισμένους θεατές.

Το Planet Neptune Oceanarium εγκαινιάστηκε το 2006, διαθέτει 33 ενυδρεία, που φιλοξενούν 150 είδη ψαριών, θαλάσσιων θηλαστικών και άλλων πλασμάτων, ενώ συχνά διοργανώνει σόου με καρχαρίες και εκδηλώσεις όπου οι επισκέπτες μπορούν να ταϊσουν φώκιες και δελφίνια.

Το βίντεο του χορού, αν και δεν είναι πρόσφατο, είχε κάνει πριν από λίγο καιρό τον γύρο του κόσμου προκαλώντας ποικίλα σχόλια από χρήστες, που εξακολουθούν να το κοινοποιούν μέχρι σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να δηλώνουν κάθετα εναντίον τέτοιων πρακτικών κάνοντας λόγω για κακοποίηση του ψαριού.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X