Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Χειμερινές κρουαζιέρες και περισσότερος χρόνος στην ξηρά, στο πρόγραμμα της CelestyalCruises

Tην ώρα που έχει αναστείλει, μέχρι τις 30 Ιουλίου, τις φετινές κρουαζιέρες της στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, η CelestyalCruises, ανακοίνωσε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για το 2021 και 2022.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσθέτει στο δίκτυο των προορισμών της τη Σύρο, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, ενώ λόγω αυξημένης ζήτησης βάζει επιπλέον δρομολόγια για τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου».

Παράλληλα, διαμορφώνει τα δρομολόγια για να δώσει περισσότερο χρόνο στην ξηρά, προκειμένου οι επιβάτες να απολαύσουν καλύτερα τον προορισμό.

Στις νέες, χειμερινές κρουαζιέρες «Εικόνες Εξερεύνησης» τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων με το CelestyalOlympia, περιλαμβάνεται η Σύρος ως νέος προορισμός και προσφέρεται ολοήμερη παραμονή στη Σαντορίνη σε όλες τις αναχωρήσεις. Στη Σύρο, υπάρχει και περιπατητική περιήγηση «Περίπατος στη Σύρο», στα αξιοθέατα του νησιού. Επίσης, στην κρουαζιέρα περιλαμβάνεται και μια δεύτερη εκδρομή στην αρχαία πόλη της Εφέσου, κατά τη διάρκεια της ολοήμερης παραμονής του κρουαζιερόπλοιου στο Κουσάντασι της Τουρκίας.

Οι χειμερινές αναχωρήσεις της κρουαζιέρας τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Εξερεύνησης» θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου 2021, από τις 4 έως τις 11 Μαρτίου 2022 και από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 25 Νοεμβρίου 2022.

Επίσης, οι μικρές καλοκαιρινές αποδράσεις τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», συνεχίζονται μεταξύ 15 Μαρτίου και 22 Οκτωβρίου 2021 και 14 Μαρτίου έως 28 Οκτωβρίου 2022.

Εξάλλου, στην κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», το Ηράκλειο αντικαθίσταται από τον Άγιο Νικόλαο, προσφέροντας τη δυνατότητα προ-κράτησης σε πέντε εκδρομές στην Κρήτη.

Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» αναχωρούν μεταξύ 3 Απριλίου και 9 Οκτωβρίου 2021 και 30 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου 2022.

Στην κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» η Θεσσαλονίκη αντικαθιστά το Ηράκλειο, για καλύτερη διασύνδεση με τα Βαλκάνια, ενώ υπάρχει και μια ολόκληρη μέρα στη Σαντορίνη. Οι δε αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη θα γίνονται τα μεσάνυχτα, ώστε οι επισκέπτες να έχουν όλη την ημέρα για να απολαύσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα.

Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» αναχωρούν μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου 2021, 9 έως 23 Απριλίου 2022 και 29 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου 2022.

Οσον αφορά στην κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» με το CelestyalCrystal, ταξιδεύει απευθείας από την Αθήνα στο Πορτ Σαίντ της Αιγύπτου, αφαιρώντας την Αλεξάνδρεια ως ενδιάμεσο προορισμό, ώστε η κρουαζιέρα να εμπλουτιστεί με μία επίσκεψη στις Πυραμίδες της Γκίζας, στο πλαίσιο της ολοήμερης εκδρομής στο Κάιρο.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «3 Ήπειροι» αναχωρεί μεταξύ 6 και 27 Μαρτίου 2021, 20 Νοεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου 2021, με ένα ειδικό Πρωτοχρονιάτικο δρομολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει μία επιπλέον δωρεάν διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο στην Αθήνα, κατά την επιστροφή. Οι αναχωρήσεις συνεχίζονται από 5 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2022 και 19 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2022, συμπεριλαμβανομένων των αναχωρήσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Καταλήγοντας, η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», με το CelestyalCrystal, οι επιβάτες θα συμμετέχουν σε ένα θρησκευτικό και ιστορικό ταξίδι με εξειδικευμένους ξεναγούς, που θα περιλαμβάνει επισκέψεις στη γενέτειρα του Αποστόλου Παύλου, που ήταν κάποτε η ρωμαϊκή πόλη της Ταρσού και τώρα είναι μέρος της Τουρκίας.Οι επιβάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Ιερή Μονή Βλατάδων, όπου διέμεινε και κήρυξε ο Απόστολος Παύλος, τους Φιλίππους, όπου φυλακίστηκαν ο Απόστολος Παύλος και ο Απόστολος Σύλας, αλλά και να επισκεφτούν με τελεφερίκ την Ακρόπολη της Περγάμου, καθώς και την αρχαία πόλη της Εφέσου.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» αναχωρεί στις 16 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου 2021, και στις 15 και 22 Οκτωβρίου 2022.

Πηγή: Huffingtonpost.gr

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X