Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα Beach Volley για τα 27χρονα του, διοργάνωσε το ΚΝΕ

“Φιλανθρωπικό Πρωτάθλημα “Beach-Volley” διοργάνωσε το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο στις 4, 11 και 25 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στη Λεμεσό. Εταιρείες – μέλη του επιμελητηρίου συμμετείχαν αθρόα στη διοργάνωση, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Aποδέκτες, μικροί ήρωες που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Πρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, Θέμης Παπαδόπουλος, κατά την απονομή των βραβείων, χαρακτήρισε τη συμβολή της κάθε εταιρείας πολύτιμη. Όλα τα καθαρά έσοδα όπως είπε, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου “Ένα Όνειρο – Μια Ευχή”, του οποίου αποστολή είναι να δίνει κίνητρα ζωής στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις, με το να εκπληρώνει τις ευχές τους αλλά ταυτόχρονα να προσφέρει οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη σε αυτά και στις οικογένειες τους.

Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο εξέφρασε θερμές ευχαριστίες και στην Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στο Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Σάλας και Παραλίας Κύπρου και σε όλους όσοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης. Τα μέλη του ΚΝΕ, το προσωπικό και η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στήριξαν οικονομικά με τη συμμετοχή τους την αθλητική διοργάνωση.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X