Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υφ. Ναυτιλίας: Σημαντικός στη διατήρηση της εφοδιαστικής αλυσίδας ο ρόλος του λιμανιού

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate είχε χθες ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Βασίλης Δημητριάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα πληρώματα των πλοίων που είναι ελλιμενισμένα στο τερματικό. Σημαντικός στη διατήρηση της εφοδιαστικής αλυσίδας ο ρόλος της Eurogate, δήλωσε ο Υφυπουργός.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, Γιώργο Πούρο, ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του τερματικού της Eurogate και ακολούθησε σύντομη ενημέρωσή του σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού.
 
Σε δηλώσεις του, ο Υφυπουργός ευχαρίστησε την εταιρεία και τους εργαζόμενους για την προσφορά τους, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο του λιμανιού στη διατήρηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, όλους αυτούς τους μήνες της πανδημίας.
 
Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, Γιώργος Πούρος, αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας για την επίσκεψή του, δήλωσε ότι «η εμπειρία της πανδημίας αναδεικνύει τον ιδιαίτερα κομβικό ρόλο του λιμανιού στην κυπριακή κοινωνία και οικονομία». Όπως ανέφερε, παρόλες τις δυσκολίες που προέκυψαν διεθνώς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εργασίες στο τερματικό εξυπηρέτησης εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate στο λιμάνι Λεμεσού συνέχισαν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους. 
 

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X