Νέα

  • Uncategorized
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υφ. Ναυτιλίας: Επιβιβάστηκε σήμερα σε 4 πλοία που βρίσκονται ελλιμενισμένα στο Λιμάνι Λεμεσού

Ως ένδειξη εκτίμησης στους ναυτικούς που βρίσκονται για μήνες εγκλωβισμένοι πάνω στα πλοία, αφού με την πανδημία έχει καταστεί εξαιρετικά δύσκολη η αλλαγή πληρωμάτων και ο επαναπατρισμός τους, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης συνοδευόμενος από στελέχη του Υφυπουργείου, επιβιβάστηκε σήμερα σε 4 πλοία που βρίσκονται ελλιμενισμένα στο Λιμάνι Λεμεσού.

Ο κ. Δημητριάδης συνομίλησε με τα πληρώματα των πλοίων προσφέροντας τους Κυπριακά προϊόντα και ευχαριστώντας τους για το έργο που επιτελούν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. 

“Αναγνωρίζουμε τον σημαντικό σας ρόλο στην εφοδιαστική αλυσίδα. Ο ιατρικός εξοπλισμός στα νοσοκομεία, τα τρόφιμα στις υπεραγορές, τα λαμπιόνια και τα δώρα των Χριστουγέννων στο σπίτι μας έφτασαν κοντά μας γιατί εσείς και χιλιάδες άλλοι συνάδελφοι σας φρόντισαν γ’ αυτό.  Εμείς οφείλουμε πέραν από το ευχαριστώ να δείξουμε έμπρακτα την εκτίμηση μας φροντίζοντας να παράξουμε αποτελέσματα για σας” τόνισε ο κ. Δημητριάδης.

Ο Υφυπουργός επεσήμανε πως η Κύπρος, πήρε τα εύσημα από τη Διεθνή Ναυτιλιακή Κοινότητα διευκολύνοντας τον επαναπατρισμό και την αλλαγή πληρωμάτων πέραν των 5000 ναυτικών από τον Μάϊο μέχρι και σήμερα, ενώ έχει ενεργό συμμετοχή στις διεργασίες που γίνονται τόσο σε διεθνές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην προσπάθεια εξεύρεσης πρακτικών λύσεων, τόσο για τις αλλαγές πληρωμάτων όσο και για τον εμβολιασμό των ναυτικών. 

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X