Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Τρόμος στον ωκεανό: Kρουαζιερόπλοιο πέφτει σε παγόβουνο κρυμμένο στην ομίχλη (βίντεο)

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο με 2.000 επιβάτες πέφτει σε παγόβουνο στην περιοχή της Αλάσκα, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Το κρουαζιερόπλοιο “Norwegian Sun” είχε πορεία προς την Αλάσκα ενώ στη θαλάσσια περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα παγόβουνο που έπλεε εκεί.

Όπως ανέφεραν οι επιβάτες αυτόπτες μάρτυρες στο κρουαζιερόπλοιο η σύγκρουση με το παγόβουνο ήταν μια φρικτή εμπειρία, με ολόκληρο το πλοίο να σταματά από τη σφοδρότητα του συμβάντος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σύγκρουση του κρουαζιερόπλοιου με το παγόβουνο σημειώθηκε τη στιγμή που αρκετοί επιβάτες κοιμόντουσαν και δεν γνώριζαν τι συνέβαινε έξω, κάτι που κάνει το περιστατικό ακόμα πιο τραγικό.

Ωστόσο, κάποιοι το είδαν να συμβαίνει και πάνω στον πανικό, κατάφεραν να καταγράψουν τη σύγκρουση με τα κινητά τους τηλέφωνα, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα “The Mirror” .

https://www.instagram.com/reel/CfWNyb5uZFK/?utm_source=ig_web_copy_link

To “Norwegian Sun” χρειάστηκε να πιάσει λιμάνι στο Τζούνο της Αλάσκας, ώστε να εκτιμηθεί η έκταση της ζημιάς από τη σύγκρουση με το παγόβουνο και η κατάσταση του πλοίου, προτού επιστρέψει στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Αξίζει να τονίσουμε ότι από τη σύγκρουση του κρουαζιερόπλοιου “Norwegian Sun” της εταιρείας “Norwegian Cruise Line” δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X