Νέα

  • Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ

Το πολυτελές Superyacht 107 μέτρων “LANA”, στην Μαρίνα Αγίας Νάπας

Το υπερσύγχρονο superyacht LANA, ένα από τα πιο πολυτελή σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει ελλιμενιστεί στη Μαρίνα Αγίας Νάπας από την προηγούνμενη βδομάδα, απολαμβάνοντας τις πρωτοποριακές και high-end υπηρεσίες της μαρίνας.

Το superyacht 107 μέτρων και αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων, κλέβει τις εντυπώσεις διερχόμενων και περαστικών, καθώς θα βρίσκεται εκεί μερικές ακόμη βδομάδες.

Ο ελλιμενισμός του superyacht στην μαρίνα φαινόταν πολύ απαιτητικό εγχείρημα,  όμως πραγματοποιήθηκε ομαλά από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

FGNX

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελώντας επίσημο λιμάνι εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία και ως η μοναδική πιστοποιημένη μαρίνα στην Κύπρο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13687-1, προσφέρει υπηρεσίες και εγκαταστάσεις κορυφαίας ποιότητας ισάξιες αντίστοιχων διεθνούς εμβέλειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαρίνα παρέχει τη δυνατότητα ασφαλούς ελλιμενισμού 360 σκαφών συμπεριλαμβανομένων superyacht, διαθέτει υπηρεσίες φύλαξης 160 σκαφών μήκους έως 10 μέτρων στον ειδικό τετραώροφο χώρο φύλαξης στην ξηρά (Dry Stack) καθώς και περιοχή συντήρησης για ακόμη 80 σκάφη. 

Ο Διευθυντής της Μαρίνας Αγίας Νάπας, κ. Κώστας Φυτιρής, ανέφερε σχετικά: «Ο ελλιμενισμός του superyacht “LANA” ήταν μεγάλη πρόκληση και αποτελεί σταθμό για την επίτευξη των στόχων μας, σημαντικότερος των οποίων, είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών πολυτελών σκαφών τέτοιου βεληνεκούς ώστε να καταστεί η Μαρίνα Αγίας Νάπας παγκόσμιος ναυτικός προορισμός». 

Το υπερπολυτελές superyacht κατασκευάστηκε το 2020 στο ναυπηγείο της ιταλικής Benetti, το οποίο έχει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης παγκοσμίως στην κατασκευή superyachts. Το superyacht LANA διαθέτει κομψούς εσωτερικούς χώρους, cinema room, beach club, μεγάλη πισίνα καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο με επαγγελματία θεραπευτή, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα, και 33 άτομα πλήρωμα. Το LANA αποτελεί το δεύτερο superyacht το οποίο φιλοξενεί η Μαρίνα Αγίας Νάπας μετά το Sailing Yacht A (143 μέτρων), το οποίο αγκυροβόλησε ξανά έξω από τη μαρίνα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X