Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Το ελληνικό νησί που ψηφίστηκε ως το «Καλύτερο της Ευρώπης»

Δύο κορυφαίες διακρίσεις κατέκτησε η Ελλάδα στα αμερικανικά τουριστικά βραβεία κοινού FXExpress 2021 Awards. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα κατατάχθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας «Αγαπημένη χώρα» (Favorite Country) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Αγαπημένος προορισμός για ταξίδι του μέλιτος» (Favorite Honeymoon Destination) στα βραβεία «Global Traveler’s – The Trazees».

Την ίδια στιγμή, για όγδοη συνεχή χρονιά η Σαντορίνη αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο νησί της Ευρώπης» (Best Island in Europe) στα βραβεία «Global Traveler’s – Leizure Lifestyle Awards».

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά μεταξύ των αναγνωστών του μηνιαίου περιοδικού για τον επαγγελματικό τουρισμό και τον τουρισμό πολυτελείας «Global Traveler» και της ηλεκτρονικής σελίδας «The Τrazees» (trazeetravel.com) για ταξιδιώτες ηλικίας 25-40 ετών, του εκδοτικού ομίλου FXExpress Publications Inc. Σύμφωνα με τους διοργανωτές των βραβείων «οι αναγνώστες εκτίμησαν τις προσπάθειες που καταβάλει η Ελλάδα προκειμένου να προσφέρει απίστευτες εμπειρίες στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας».

Ως καλύτερο νησί της Ευρώπης ανέδειξαν και φέτος τη Σαντορίνη οι αναγνώστες του αμερικανικού περιοδικού Global Traveler στα ετήσια βραβεία Leisure Lifestyle Awards.

Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του ΕΟΤ Αμερικής κα Γκρέτα Καματερού κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λος Άντζελες. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X