Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Το ΕΒΕ Πάφου χαιρετίζει την απόφαση της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών για τη Μαρίνα Πάφου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου χαιρετίζει την απόφαση της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών ημερ. 13 Ιουλίου 2021 στην προσφυγή που κατέθεσε η ERNST AND YOUNG CYPRUS LTD – SALFO and Associates S.A. Engineering and Management Consultants – MARNET SA εναντίον της Αναθέτουσας Αρχής, ήτοι το Υφυπουργείο Τουρισμού, για τη Μαρίνα Πάφου.

Σύμφωνα με το ΕΒΕ,με βάση την ανακοίνωση της ΑΑΠ που εξέδωσε χθες, Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, αποφάσισε ομόφωνα την απόρριψη της προσφυγής και επικύρωση της προσβαλλόμενης απόφασης χωρίς οποιαδήποτε άλλη διαταγή.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου λέει ότι για το έργο της Συνδυαστικής ανάπτυξης Μαρίνας και Υποδομής Υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή Πότιμα στην Κισσόνεργα, το Υφυπουργείο Τουρισμού προέβηκε σε διεθνή διαγωνισμό με τίτλο «Competition for the provision of services for a comprehensive feasibility study of a combined marine development (marina and infrastructure that can accommodate cruise ships) in Kissonerga area, pafos».

Ως εκ τούτου, με βάση και τις πιο πάνω εξελίξεις είναι θέμα ημερών να συγκληθεί εκ νέου το Συμβούλιο Προσφορών για κατακύρωση στον επιτυχόντα προσφοροδότη ο οποίος θα ξεκινήσει την πιο πάνω μελέτη «της οποίας τα αποτελέσματα και ευρήματα θα αναμένουμε με αγωνία», προσθέτει.

«Οι εξελίξεις είναι θετικές» λέει το ΕΒΕ Πάφου και προσθέτει ότι θα παρακολουθεί στενά τις διεργασίες και τα χρονοδιαγράμματα για τα έργα υποδομής και εκεί και όπου κρίνεται σκόπιμο θα γίνονται οι ανάλογες παρεμβάσεις για το κοινό καλό και προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X