Νέα

  • ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το έξυπνο μαλάκιο που «ντύνεται» γυναίκα  για ερωτικές συνευρέσεις

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά η φύση δεν έχει κανόνες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον έρωτα και τις κατακτήσεις και εξηγούμε.

Οι θηλυκές σουπιές είναι ιδιαίτερες  επιλεκτικές και τείνουν να  απορρίπτουν πάνω από το 70% των αρσενικών συντρόφων που επιχειρούν να της φλερτάρουν και να συνευρεθούν ερωτικά μαζί τους. Ο φόβος της απόρριψης καθιστά πιο ευρηματικούς τους επίδοξους γαμπρούς, οι οποίοι χρειάζεται να μεταμφιεστούν για φτάσουν στο στόχο τους. Προσποιούνται λοιπόν ότι είναι γυναίκες.

Όσο πιο μικρή σε μέγεθος είναι η αρσενική σουπιά, τόσο πιο μεγάλες είναι οι πιθανότητες της να ξεγελάσει το θηλυκό και αυτό γιατί τα θηλυκά είναι μικρότερα και έχουν επίσης καφέ στίγματα στο δέρμα τους, αλλά και πιο κοντά χέρια. Το αρσενικό έχει την ικανότητα να αλλάζει το χρώμα του για να μιμηθεί αυτό του θηλυκού και μπαίνει στην αγκαλιά του, προσέχοντας ιδιαίτερα να κρύψει το τροποποιημένο τέταρτο χέρι του, αυτό που χρησιμοποιούν όλα τα αρσενικά για να εκσπερματώσουν.

Με αυτό τον τρόπο, δεν ξεγελούν μόνο το θηλυκό, αλλά και το κυρίαρχο αρσενικό. Το μικρόσωμο καμουφλαρισμένο αρσενικό, περιμένει έως ότου το μεγαλύτερο αρσενικό απασχοληθεί με μία άλλη υποψήφια σύντροφο και αμέσως αλλάζει στα χρώματα της ερωτοτροπίας του.

Αν όλα πάνε καλά, το θηλυκό θα του επιτρέψει να ζευγαρώσει μαζί της, ίσως εντυπωσιασμένη από την προσπάθεια και την πονηριά του.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X