Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Τον έψαχvαν για μέρες οι αρχές και βρέθηκε μέσα στο στομάχι καρχαρία στην Αργεντινή

H τύχη του 32χρονου Ντιέγκο Μπάρια αγνοείτο εδώ και μέρες, καθώς θεάθηκε για τελευταία φορά κοντά στην ακτή της νότιας επαρχίας Τσουμπούτ της Αργεντινής, στις 18 Φεβρουαρίου. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αρχών, δεν εντοπίστηκαν τα ίχνη του.

Δέκα μέρες αργότερα, δύο ψαράδες έπιασαν τρεις  γαλέους καρχαρίες κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το όχημα του Μπάρια. Τεμαχίζοντας τους καρχαρίες μετά την ψαριά, εντόπισαν  τα υπολείμματα ενός αντιβραχίου και αμέσως επικοινώνησαν με τις αρχές της ακτοφυλακής.

Τα μέλη της οικογένειας του 32χρονου αναγνώρισαν το σώμα του με βάση ένα ευδιάκριτο τατουάζ που ήταν ορατό. Εν τω μεταξύ, διεξάγεται τεστ DNA για να επιβεβαιωθεί ότι τα λείψανα που βρέθηκαν στο στομάχι του ενός καρχαρία, είναι δικά του.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στην πόλη Κομοδόρο Ριβανταβια, είπε ότι ο σχολικός καρχαρίας στον οποίο βρέθηκαν τα ανθρώπινα λείψανα είχε ύψος περίπου 1,5 μέτρο.

Σχετικά με το πώς κατέληξε στο νερό,  εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας Χοσέ Ματζέι ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή μελετούν δύο σενάρια. Το ένα είναι ότι τραυματίστηκε και το δεύτερο, που έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, είναι ότι – λόγω της ζημιάς στο τετράτροχο που οδηγούσε, έπεσε αναίσθητος στην ακτή και η ισχυρή παλίρροια τον παρέσυρε.

Ωστόσο, η ακριβής αιτία θανάτου παραμένει ασαφής και όλα τα σενάρια διερευνώνται.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X