Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Την 12η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατέλαβε ο Παύλος Κοντίδης

Τη 12η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έγινε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας κατέλαβε ο Παύλος Κοντίδης. Στους αγώνες υπήρχαν ισχυροί άνεμοι, βροχές και κύματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν κούρσες στις τρεις από τις έξι μέρες.  

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, ο Κοντίδης ξεκίνησε πολύ καλά και ήταν 5ος στην κατάταξη, όμως οι τρεις μόλις κούρσες των τελικών που έγιναν ήταν καταστροφικές για τον πρωταθλητή μας ο οποίος έπεσε στην 12η θέση στο τέλος. 

Σε δηλώσεις του για τον αγώνα ο Παύλος Κοντίδης ανέφερε πως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για φέτος.

«Θα κάνουμε μια μεγάλη ανασκόπηση τόσο της τελευταίας χρονιάς όσο και της 5ετίας. Σίγουρα τα δύο τελευταία αποτελέσματα στο Πανευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο μας προβληματίζουν και πρέπει να βρούμε τι πήγε λάθος», είπε.

Δεν πρέπει, πρόσθεσε, «να υποτιμούμε τη σωματική κόπωση καθώς όσο και να θέλεις, κάποιες φορές είναι δύσκολο ο οργανισμός να ανταποκριθεί στο 100%. Και, κακά τα ψέματα, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να είσαι σε φόρμα τον Αύγουστο και να βρεθείς ξανά σε φόρμα Οκτώβριο – Νοέμβριο».  

Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε ο Νεοζηλανδός Tom Saunders, με δεύτερο τον Ιρλανδό Finn Lynch και τρίτο τον Κροάτη Tonci Stipanovic.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X