Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Συνάντησε τους μοτοσικλετιστές και τους ενημέρωσε για την πορεία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης

Τις λέσχες μοτοσυκλετιστών συνάντησε ο υφυπουργός ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης, ενημερώνοντας για την πορεία της προκήρυξης ενδιαφέροντος για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Πειραιά

Ο υφυπουργός ναυτιλίας ενημέρωσε τα σωματεία μοτοσικλετιστών για το κόστος, για την προοπτική αλλά και την πορεία των διαβουλεύσεων, με τους μηχανόβιους να επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, να παραθέτουν τις δικές τους απόψεις και να δηλώνουν τη στήριξη τους στην προσπάθεια.

Και οι ίδιοι οι μοτοσικλέτιστές επιθυμούν να καρποφορήσει η προσπάθεια, για να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με την αγαπημένη μηχανή τους.

Σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δημητριάδης, αναφέρεται στην αισθητή βελτίωση του διαγωνιστικού εγγράφου που θα παρουσιαστεί σε μερικές μέρες και θα είναι πολύ πιο ελκυστικό για τους μεταφορείς.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvassilis.demetriades.9%2Fposts%2F3121797104765589&show_text=true&width=500

Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια σημειώνει ο υφυπουργός, το όλο εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία για να προσφέρουμε εναλλακτική συνδεσιμότητα σε όλους τους συμπολίτες μας.

Εnalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X