Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Στη 2η θέση της κατάταξης ο Παύλος Κοντίδης – Την Κυριακή η κούρσα των μεταλλίων

Στην 6η θέση στην τελευταία κούρσα τερμάτισε ο Παύλος Κοντίδης κάτι που τον κρατά στην 2η θέση της γενικής κατάταξης μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής προτελευταίας μέρας των Λέιζερ.

Ο Παύλος στην πρώτη ιστιοδρομία σήμερα δεν ξεκινησε καλά αφού από εκεί που ήταν στην δεύτερη θέση της κούρσας αναπάντεχα και χωρίς να ξέρει το γιατί κανένας σταμάτησε στην προτελευταία σημαδούρα και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα του.

Αυτή ήταν μια αναποδιά που τον έριξε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας . Στην τελευταία κούρσα της ημέρας ο αργυρός Ολυμπιονίκης μας βελτιώθηκε και με πολύ καλή κούρσα τερμάτισε ο στην 6η θέση και έτσι κρατήθηκε στην 2η θεση στην γενική καταταξη ανοίγοντας μάλιστα και την διάφορα από την 3η θέση.

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του 2012, παραμένει στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 44 βαθμούς ποινής. Πρώτος είναι ο Αυστραλός Ματ Βερν με 29 βαθμούς ποινής και στην τρίτη ο Νορβηγός Χέρμαν Τόμασγκαρντ με 49.

H συνέχεια για τον Παύλο δίνεται αύριο Παρασκευή (30/07) με τις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες. Η κούρσα των μεταλλίων, στην οποία συμμετέχουν οι πρώτοι δέκα της κατάταξης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (1/08).

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X