Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Στη Σιγκαπούρη με επιχειρηματική αποστολή του ΚΕΒΕ, ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης συμμετέχει στη πρώτη επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνει το ΚΕΒΕ στη Σιγκαπούρη, σε συνεργασία με τους Επιχειρηματικούς Συνδέσμους Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας και Κίνας. 

Στόχος της αποστολής είναι η προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και της Κινέζικης Κοινότητας της Σιγκαπούρης.  Ο κ. Δημητριάδης ο οποίος θα ηγείται της Κυπριακής αποστολής αναμένεται να προσφωνήσει το Επιχειρηματικό Φόρουμ και να αναδείξει μεταξύ άλλων τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ένα ποιοτικό και ελκυστικό ευρωπαϊκό επιχειρηματικό κέντρο, εστιάζοντας στους τομείς της ναυτιλίας και ευρύτερα της Γαλάζιας Οικονομίας, παρουσιάζοντας τις εξαιρετικές προοπτικές και τον μεγάλο πλούτο εμπειρογνωμοσύνης που διαθέτει η Κύπρος για δραστηριοποίηση ναυτιλιακών εταιρειών.

Στο περιθώριο του Φόρουμ ο Υφυπουργός θα έχει διμερείς επαφές με ναυτιλιακές εταιρείες όπου θα έχει την ευκαιρία να αναλύσει την Στρατηγική και τις δράσεις της χώρας μας στον τομέα της ναυτιλίας, προβάλλοντας τα πλεονεκτήματα και τα κίνητρα που προσφέρει η Κύπρος ως ένα ποιοτικό σύμπλεγμα ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X