Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Στα θρανία με μαθητές ο Βασίλης Δημητριάδης, σε γαλάζιο ορίζοντα

Μια αλλιώτικη εμπειρία για παιδιά της μέσης εκπαίδευσης, με τον υφυπουργό Ναυτιλίας Βασίλη Δημητριάδη να παρακάθεται στα θρανία μαζί τους και να “παίζει” με τα παιδιά, ναυτιλία και γαλάζια οικονομία.

Η εκστρατεία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας www.seayourhorizon.com ξεκίνησε και οι μαθητές της Μέσης εκπαίδευσης μαθαίνουν για τα ωφέλη της ναυτιλίας στον τόπο μας και την ίδια ώρα εντοπίζουν επιλογές που μπορεί να ακολουθήσουν επαγγελματικά.

Οι νέοι μας ενημερώνονται για την δυναμική και τις προοπτικές των ναυτιλιακών και γαλάζιων σπουδών και επαγγελμάτων.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φωτογραφίες από την Ά τεχνική σχολή Λεμεσού και το Λύκειο Αγίας Φυλάξεως, ο υφυπουργός Ναυτιλίας αναφέρει ότι, “το καλοκαίρι ανοίγουμε τις πόρτες μας για να υποδεχθούμε στο Υφυπουργείο και στις ναυτιλιακές εταιρείες τους νέους μας για να μάθουν την ναυτιλια και την γαλάζια οικονομία, να εκτιμήσουν τις δυνατότητες και την προοπτική τους”.

https://www.facebook.com/vassilis.demetriades.9/posts/2966366906975277

Οι μαθητές συζήτησαν με τον υφυπουργό, τη δυναμική και τις προοπτικές της ναυτιλίας, ενώ απάντησαν μαζί και σχετικό ερωτηματολόγιο.

Μαθητές του Παγκυπρίου Λυκείου και Λυκείου Βεργίνας στη Λάρνακα, εξέφρασαν την επιθυμία τους να εντάξουν την Θάλασσα στον ορίζοντα τους.

Συζήτησαν με τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τη σημασία και τις προοπτικές της ναυτιλίας και της γαλάζιας οικονομίας.

https://www.facebook.com/vassilis.demetriades.9/posts/2967751426836825

“Τα παιδιά μαθαίνουν πως η μικρή μας πατρίδα είναι μεγάλη ναυτιλιακή δύναμη και πως η θάλασσα μας αποτελεί τεράστια πηγή ανάπτυξης”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ.Δημητριάδης.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X