Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Σοκαριστικό Βίντεο: Καρχαρίας κυνηγάει για τροφή, ενώ του έχουν φάει το μισό σώμα

Ένας επιστήμονας κατέγραψε απίστευτα πλάνα ενός καρχαρία ο οποίος κυνηγά για την τροφή του, παρόλο που έχει χάσει ένα σημαντικό κομμάτι του σώματός του. Το κομμάτι του σώματος που λείπει φαγώθηκε από άλλον καρχαρία σε μια πράξη κανιβαλισμού, σύμφωνα με τον επιστήμονα, ο οποίος το είδε από πρώτο χέρι.

«Οι καρχαρίες τρώνε καρχαρίες, αυτό είναι γνωστό, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να κινηματογραφηθεί και να τεκμηριωθεί», είπε ο Δρ Mario Lebrato, 35 ετών.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στον Lebrato και την ομάδα του στα ανοικτά των ακτών της Ισπανίας, αφού απελευθέρωσαν έναν καρχαρία πίσω στη θάλασσα. Λίγο μετά την απελευθέρωση του πλάσματος, μια ομάδα καρχαριών – συμπεριλαμβανομένων των ταυροκαρχαριών – πήγε προς τα πάνω του.

Η ομάδα των σαρκοφάγων επιτέθηκε βάναυσα στον καρχαρία, αφαιρώντας ένα τεράστιο κομμάτι της πλευράς του. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έχασε ένα μεγάλο μέρος του σώματος του, το μεγάλο ψάρι συνέχισε να κολυμπάει μπροστά από τον επιστήμονα και την ομάδα του για 20 λεπτά. Στη συνέχεια πέθανε από τα τραύματά του.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X