Νέα

  • ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σε βάπτιση πλοίου υπό Κυπριακή σημαία στο Ρότερνταμ, ο Υφ. Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης

Το στρατηγικό όραμα SeaChange ανέπτυξε στις επαφές που είχε στο Ρότερνταμ, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης, προωθώντας την Κυπριακή ναυτιλία και ενημερώνοντας ναυτιλιακές εταιρείες, για κίνητρα και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Στο Ρόντερνταμ, ο υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου παρέστη στη βάπτιση πλοίου, το οποίο πληροί τα περιβαλλοντικά πρότυπα και ανήκει σε εταιρεία που έχει ως έδρα της, την Κύπρο.

Η προληπτική & πελατοκεντρική μας προσέγγιση με τον πλούτο εμπειρογνωμοσύνης δημιουργούν προυποθέσεις προσέλκυσης νέων πλοίων & εταιρειών στη Κύπρο, αναφέρει σε ανάρτηση του ο υφυπουργός Ναυτιλίας.

O κύριος Δημητριάδης, συνοδευόταν από την Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ολλανδία Φράνσις Λανίτου και τη Διευθύντρια του Υφυπουργείου Ναυτιλίας Λιάνα Χαραλάμπους Τάνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου, ο κ. Δημητριάδης «κατά τη διήμερη παραμονή του στην Ολλανδία πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με ναυτιλιακές εταιρείες, παρουσιάζοντας το στρατηγικό όραμα για την κυπριακή ναυτιλία «SEA Change 2030» και αναπτύσσοντας τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ποιοτικό κέντρο δραστηριοποίησης ναυτιλιακών εταιρειών και εγγραφής πλοίων στο κυπριακό νηολόγιο».

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X