Νέα

  • ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σέρφερ δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από καρχαρία στην Καλιφόρνια

Ένας άνδρας σέρφερ σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία την παραμονή των Χριστουγέννων στην Καλιφόρνια, δήλωσαν αξιωματούχοι της πολιτείας. Η τοπική αστυνομία λέει ότι απάντησε σε μια αναφορά για ένα άνδρα θύμα που «δεν ανταποκρίνεται στην παραλία, αφού ανασύρθηκε από το νερό» στον κόλπο Morro.

Ο άνδρας – ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί – διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο, όπου διεξάγεται έρευνα. Οι επισκέπτες της παραλίας έλαβαν εντολή να μείνουν έξω από το νερό για τις επόμενες 24 ώρες. Ο κόλπος Morro βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του Σαν Χοσέ και του Λος Άντζελες.

«Είναι ένα φρικτό ατύχημα», δήλωσε ο διευθυντής της περιπολίας του τοπικού λιμανιού Έρικ Έντερσμπι, σύμφωνα με το CNN. «Ευτυχώς, ο καιρός και ο αέρας έχουν καταστρέψει το σερφάρισμα, οπότε δεν υπάρχουν πολλοί σέρφερ, αλλά έχουμε κλείσει τα νερά για ασφάλεια».

Το θύμα της επίθεσης της Παρασκευής πιστεύεται ότι είναι ένας 31χρονος bodyboarder, αναφέρουν οι Los Angeles Times. Υπήρξαν αρκετές επιθέσεις καρχαριών στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, αλλά πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος θάνατος σε μια τέτοια επίθεση από το 2003.

Πηγή: BBC

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X