Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Πυρκαγιά σε θαλαμηγό, σκόρπισε τον τρόμο στη Σύρο

Σταχτη κι αποκαϊδια έγινε θαλαμηγός η οποία βρισκόταν υπό επισκευή στο ναυπηγείο του Ταρσανά στην Ερμούπολη το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Αυγούστου.

Η φωτιά επεκτάθηκε αστραπιαία προκαλώντας τρόμο και πανικό και θέτοντας σε συναγερμό τις δυνάμεις ασφαλείας και πυρόσβεσης. Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς ακούστηκε ισχυρή έκρηξη στο χώρο.

Στην περιοχή βρέθηκε σύσσωμη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, της Περιφέρειας, του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από περίπου μία ώρα, κατακαίοντας το μεγαλύτερο τμήμα του σκάφους, το οποίο ήταν κατασχεμένο και είχε έρθει στην Σύρο παλαιότερα από τη Μύκονο. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του δικαιώθηκε κερδίζοντας το δικαστήριο και είχε ξεκινήσει ξανά την επισκευή του.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνέδραμαν υδροφόρα οχήματα του Δήμου και ιδιωτικά. Από το περιστατικό, ευτυχώς δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ο κεντρικός δρόμος έξω από το ναυπηγείο, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου είχε κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X