Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Παρούσα η Κύπρος στο σχεδιασμό στρατηγικής για τη διεθνή Ναυτιλία

Το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, το οποίο εκπροσωπεί εθνικούς συνδέσμους πλοιοκτητών σε παγκόσμια βάση, πραγματοποίησε συνάντηση του Διοικητικού του Συμβουλίου, στις 8 Φεβρουαρίου 2022, στο Λονδίνο, στην οποία ο Προέδρος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, έχοντας επίσης την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θέμης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Θωμάς Α. Καζάκος, εκπροσώπησαν την Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, ήταν οι τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα ναυτιλιακής πολιτικής και τρόποι βιώσιμης εφαρμογής των περιβαλλοντικών κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού από τη Διεθνή Ναυτιλία, με σκοπό τον πράσινο μετασχηματισμό της.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ναυτιλία λόγω της πανδημίας, όπως οι συνεχιζόμενες δυσκολίες στις αλλαγές πληρωμάτων πλοίων ανά το παγκόσμιο αλλά και η μελλοντική στρατηγική του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου για την περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της Ναυτιλίας σε διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X