Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Παρατείνεται η προθεσμία υποτροφιών της Safe Bulkers για ναυτιλιακές σπουδές

Η εταιρεία Safe Bulkers Inc. του εφοπλιστή Πόλυ Χατζηιωάννου, ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποτροφιών που έχει ήδη εξαγγείλει. Ως νέα ημερομηνία ορίζεται η 10η Σεπτέμβριου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία θα προσφέρει πέντε υποτροφίες για σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του Ηνωμένου Βασιλείου, ετήσιου ύψους 10.000€ η κάθε μία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Κύπριους και Έλληνες πολίτες που διαμένουν στην Κύπρο και οι υποτροφίες θα ανανεώνονται κάθε χρόνο με κριτήριο τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των φοιτητών.

Η έναρξη του προγράμματος είναι άμεση και οι τέσσερις από τις πέντε υποτροφίες θα αφορούν προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές για τους κλάδους ναυπηγών, μηχανολόγων και μηχανικών σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο ενώ ή πέμπτη υποτροφία, θα αφορά μεταπτυχιακό στο ναυτικό δίκαιο επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σημειώνεται πως οι υποτροφίες θα παραχωρούνται σε απόφοιτους κυπριακών σχολείων μέσης εκπαίδευσης αλλά και σε φοιτήτριες ή φοιτητές που ήδη σπουδάζουν σε αντίστοιχες σχολές στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν επιπλέον ενημέρωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.safebulkers.com καθώς και να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ypotrofies@safebulkers.com είτε για να λάβουν την αίτηση είτε για να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X