Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Παντρεύτηκε η κυρία της ναυτιλίας Κλέλια Χατζηϊωάννου

Την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής έζησαν το απόγευμα της Κυριακής η κυρία της ναυτιλίας Κλέλια Χατζηϊωάννου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Κωνσταντίνος Σκορίλας, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κλέλια Χατζηϊωάννου στα social media και τον λογαριασμό της στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της ντυμένη νύφη να ποζάρει ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Στην δεξίωση παραβρέθηκε με την μπάντα της και η αγαπημένη τραγουδίστρια και προσωπική φίλη της νύφης Άννα Βίσση, η οποία τραγούδησε για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, πολλές από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια με την πριγκίπισσα των τάνκερ να γνωρίζεται με το στέλεχος της Wella Professional Κωνσταντίνο Σκορίλα μέσω κοινών φίλων. Τα κοινά τους ενδιαφέροντα, αλλά και η στάση ζωής ήταν τα στοιχεία που γρήγορα την φιλία τους την μετέτρεψαν σε μια όμορφη σχέση με την Κλέλια Χατζηϊωάννου να βλέπει στα μάτια του τον ιδανικό σύντροφο και πατέρα για τα δυο της παιδιά Άννα και Λουκά.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X