Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ο Τιτανικός “επιστρέφει” – Το θρυλικό πλοίο ανοίγει τις πύλες για τους επισκέπτες του

Το υπερωκεάνιο Romandisea Titanic -πιστό αντίγραφο του Τιτανικού- ανοίγει στην Κίνα για τους τουρίστες και τους θαυμαστές της ιστορίας του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου.

Η δημιουργία της κινεζικής ρεπλίκας ίδιου μεγέθους (269 μ. μήκος, 28 μ. πλάτος) αναμενόταν με ανυπομονησία και οι αρχές πιστεύουν ότι το Romandisea Titanic θα αποτελέσει σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιφέρονται στους πολυτελείς χώρους του πλοίου (αίθουσα χορού, πισίνα, καμπίνες) – όλοι διακοσμημένοι όπως ήταν οι χώροι στον Τιτανικό – αλλά και να συμμετέχουν σε παιχνίδια και θεματικά πάρτι.

Ο Κινέζικος Τιτανικός είναι αγκυροβολημένος σε ποτάμι – θεματικό πάρκο της επαρχίας Σιτσουάν, σχεδόν 1.000 χλμ μακριά από τη θάλασσα.

Πάνω από έξι χρόνια

Χρειάστηκαν έξι χρόνια – περισσότερα από την κατασκευή του πραγματικού Τιτανικού – 23.000 τόνοι χάλυβα, περισσότεροι από εκατό εργαζόμενοι και πάνω από 153 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευαστεί το Romandisea Titanic.

Η διανυκτέρευση θα κοστίζει 150 δολάρια για την παροχή υπηρεσιών «πέντε αστέρων», σύμφωνα με τον βασικό επενδυτή. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι χάρη στη λειτουργική ατμομηχανή, οι επισκέπτες θα νιώθουν σαν να βρίσκονται στη θάλασσα.

Μεταξύ άλλων, τα τουριστικά λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους τουρίστες στο θεματικό πάρκο του Τιτανικού θα παίζουν το βασικό σάουντρακ της ταινίας «Τιτανικός», «My Heart Will Go On», που ερμήνευσε μοναδικά η Σελίν Ντιόν.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X