Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, επαναδιορίστηκε “πρεσβευτής καλής θελήσεως για τη Ναυτιλία” του ΔΝΟ

Ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού επιμελητηρίου Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, επαναδιορίστηκε ως “Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως για τη Ναυτιλία” στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, για την περίοδο 2022-2023.

Σε ανακοίνωση του το επιμελητήριο, εξαίρει την συμβολή του κυρίου Ιωσηφίδη ως Πρεσβευτή Ναυτιλίας τα τελευταία επτά χρόνια. “Υποστηρίζει με επιτυχία το θεσμό αυτό, με την ενεργό συμμετοχή του στη συνεχή και ευρύτερη προσπάθεια του Επιμελητηρίου στην προσέλκυση νέων στα ναυτιλιακά επαγγέλματα, βοηθώντας τους να διαμορφώσουν σωστή εικόνα για σταδιοδρομία στον τομέα της Ναυτιλίας, διασφαλίζοντας έτσι τη βιώσιμη στελέχωσή και ανάπτυξη της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας” προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πρόγραμμα Υιοθεσίας Πλοίου

Μερικές από τις σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις του Επιμελητηρίου, είναι το Πρόγραμμα “Υιοθεσίας Πλοίου”, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία τα τελευταία 16 χρόνια, με την πολύτιμη συνεργασία της Κυπριακής Ένωσης για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (CYMEPA), οι επισκέψεις και παρουσιάσεις σε γυμνάσια και Λύκεια, η διοργάνωση και η συμμετοχή σε εκθέσεις καριέρας Παγκύπρια.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X