Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ναυτιλία, πανδημία και Σύνδεση, στην ατζέντα Δημητριάδη -Πλακιωτάκη

Οι προκλήσεις στη ναυτιλία και οι επιπτώσεις της πανδημίας, ήταν στο επίκεντρο διαδικτυακής συνάντησης του υφυπουργού ναυτιλίας Βασίλη Δημητριάδη με τον έλληνα ομόλογο του Γιάννη Πλακιωτάκη.

Οι δύο ομόλογοι ασχολήθηκαν με τα προβλήματα που προκύπτουν σε σχέση με τις αλλαγές πληρωμάτων και τον επαναπατρισμό των ναυτικών. Στον Έλληνα υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, παρουσιάστηκε η πρόταση της Κύπρου για ένα διεθνές πρόγραμμα εμβολιασμού των ναυτικών. Ο κύριος Δημητριάδης επισήμανε ανάγκη συντονισμού των προσπαθειών σε διεθνές επίπεδο.

Κρουαζιέρες και σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου: “Ανταλλάξαμε απόψεις για την ενίσχυση της θαλάσσιας ασφάλειας και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη Μεσόγειο Θάλασσα καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για επαναδραστηριοποίηση του τομέα της κρουαζιέρας κατά την φετινή καλοκαιρινή περίοδο”.

Ενημέρωσα τον φίλο Γιάννη για την Θαλάσσια Επιβατική Σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας και για τον κύκλο επαφών που έχω ξεκινήσει με όλους τους μεταφορείς σε μια προσπάθεια να αξιολογηθούν τα δεδομένα έτσι που να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις επαναπροκήρυξης της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X