Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Νέο βίντεο: Τους φώναζαν να τον σώσουν αλλά το πλοίο Blue Horizon δεν σταμάτησε 

Όσο περνάνε οι ώρες, η οργή ξεχειλίζει για τον άδικο θάνατο του 36χρονου Αντώνη, ο οποίος επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο της  Attica Group, αλλά εκδιώχθηκε από το πλήρωμα το οποίο τον πέταξε στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Καρυώτη, δολοφονήθηκε ουσιαστικά από τα μέλη του πληρώματος το βράδυ της Τρίτης, καθώς όχι μόνο τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη προσπαθώντας να επιβιβαστεί, αλλά δεν σταμάτησαν καν να βοηθήσουν, όταν οι επιβάτες φώναζαν βλέποντας τον να παλεύει με τα κόμματα στο νερό.

Στο βίντεο που κατέγραψε επιβάτης άλλου πλοίου με το κινητό του τηλέφωνο, ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «πάρτε τον, σώστε τον» καθώς ο άτυχος νέος προσπαθούσε να μείνει στην επιφάνεια του νερού.

Το πλοίο ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, όταν ο Αντώνης, ο οποίος έφτασε με αργοπορημένος στο λιμάνι κατάφερε να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία απόπλου.

Δύο μέλη του πληρώματος τον έσπρωξαν κάτω από τον καταπέλτη δύο φορές μέχρι που ο 36χρονος έπεσε στο νερό, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άντρα, έδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό, ενώ στο πρόσωπο έφερε εκδορές και εκχυμώσεις.

Καπετάνιος και μέλη του πληρώματος συνελήφθηκαν από τις Αρχές 

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X