Νέα

  • “SEA” YOU

Μοναδική έκθεση υποβρύχιας φωτογραφίας στο Limassol Boat Show, στις 14-16 Οκτωβρίου

Το Limassol Boat Show επιστέφει δυναμικά μετα από 2 χρόνια απουσίας, στις 14-16 Oκτωβρίου στην Μαρίνα Λεμεσού, ένα τριήμερο, που υπόσχεται μια σειρά θαλάσσιων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και εκθέτες από επτά χώρες.

Από την εν λόγω έκθεση αφιερωμένη στη θάλασσα και την τεχνολογία, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η καλλιτεχνική πινελιά. Την δική του νέα προσωπική έκθεση φωτγοραφίας Κύπριος υποβρύχιος φωτογράφος Φανός Αβούρης θα παρουσιάζει έκθεση φωτογραφιών με τις νέες λήψεις του από την υποβρύχεια μαγεία της Κύπρου.

Γεννηθείς στη Λεμεσό το 1991 με καταγωγή από τη Κερύνεια και τη Ζάκυνθο και είχε πάντα μια ιδιαίτερη λατρεία προς τη θάλασσα, την οποία εξέλιξε από το 2009 μέσω της ελεύθερης κατάδυσης και την εξερεύνησης του υποθαλάσσιου κόσμου της ελεύθερης αλλά και κατεχόμενης Κύπρου.

Απέκτησε τη πρώτη του κάμερα το 2014, περιγράφει ο ίδιος στον enalios.com.cy και άρχισε να απαθανατίζει τις μαγικές στιγμές του μπλε με το δικό του μοναδικό τρόπο. Από τότε έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις σε διάφορες γκαλερί του νησιού (Art studio 55_ Art Gallery 360 _ Διαχρονική) και από το 2018 είναι μόνιμος εκθέτης στο Limassol boat show.

Σε αυτή τη έκθεση θα παρουσιάσει στιγμές από τις περιπέτειες των 2 τελευταιων χρόνων καθώς και μερικές επιλεγμένες φωτογραφίες από ενα ξεχωριστό project που έτρεξε τον Αύγουστο που μας πέρασε: Εξερευνώντας τον υποβρύχιο κόσμο της Κύπρου στα 4 σημεία του Ορίζοντα.

Κερύνεια -Ακαμας-Cavo Greco -Αποστολος Ανδρέας. Ναυάγια και σπηλιές, Σελαχια , χελώνες καθώς κ ιδιαίτερες ιστορίες από τοποθεσίες αρχαίων Λιμανιών με αρχαίες και μεσαιωνικες άγκυρες είναι μόνο μερικα από τα πράγματα που θα δείτε στο χωρο του στο stand A3.

Οι φωτογραφίες είναι δείγμα από τη φωτογραφική έκθεση, που θα πλαισιώνει τη μεγάλη συνάντηση των θαυμαστών της τεχνολογίας και των σκαφών.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X