Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Μοιραίο κολύμπι για δυο συνανθρώπους μας – Ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα της Λεμεσού

Νεκροί ανασύρθηκαν σήμερα από τη θάλασσα της Λεμεσού, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο συνάνθρωποι μας. Πρόκειται για 65χρονο και 67χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν αναίσθητοι στη θάλασσα του Lady’s Mile και στη θαλάσσια περιοχή της κοινότητας Πύργου, αντίστοιχα.


Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, όταν λουόμενοι εντόπισαν αναίσθητο στο νερό 65χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στη ξηρά και όπως διαπιστώθηκε, ήταν ήδη νεκρός. Την υπόθεση χειρίζονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, οι οποίες ενημέρωσαν σχετικά τους οικείους του άτυχου 65χρονου. Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή.

Περίπου μια ώρα αργότερα καταγράφηκε δεύτερο περιστατικό, μπροστά από το ξενοδοχείο St.Raphael, στη θαλάσσια περιοχή της κοινότητας Πύργου Λεμεσού, όταν 67χρονη εντοπίστηκε αναίσθητη στο νερό, από τον σύζυγο της.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σύζυγος της την μετέφερε στη ξηρά και της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, χωρίς ωστόσο να επαναφέρει τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Και σε αυτήν την περίπτωση, τα αίτια θανάτου αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.
 
Με αφορμή τα δυο περιστατικά, που καταγράφηκαν σε ώρες που δεν βρίσκονταν σε λειτουργία οι ναυαγοσωστικοί πύργοι, η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, σε κοινοποίηση της στο facebook, καλεί το κοινό όπως, για τη δική του ασφάλεια, επιλέγει παραλίες όπου υπάρχουν στελεχωμένοι από ναυαγοσώστες, ναυαγοσωστικοί πύργοι.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X