Νέα

  • “SEA” YOU

Μια αλλιώτικη θάλασσα ομορφαίνει τη λεωφόρο Στρασικράτους

“Η θάλασσα μας, πινελιές έμπνευσης και γνώσης”, είναι μια έκθεση έργων η οπιία απλώνεται τις τελευταίες μέρες στη λεωφόρο Στασικράτους, προσθέτοντας θαλασσινές πινελιές στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πρωτεύσουσας.

Την έκθεση ‘’Η θάλασσα μας, πινελιές έμπνευσης και γνώσης’’, διοργανώνει το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών, με την επίσημη εκδήλωση εγκαινίων να είναι την Κυριακή 29 Μάϊου και ώρα 6:00 μ.μ. στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία.

Η εντυπωσιακή έκθεση, γίνεται σε συνεργασία με το Εργαστήρι Τέχνης Νικόλα Παναγή και θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2022 και πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας, Περιβάλλοντος και Ωκεανών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαϊου, 5 και 8 Ιουνίου αντίστοιχα.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Εργαστήρι Τέχνης Νικόλα Παναγή, το Πολιτιστικό ‘Ίδρυμα Τσαβλίρη, και η AEOLIKI. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ο Δήμος Λευκωσίας και η CYMEPA.

Στην οδό Στασικράτους εκτίθενται πιστά αντίγραφα των έργων, τυπωμένα σε μεγάλες αφίσες, τοποθετημένα σε panels, συνοδευόμενα με θαλασσινά αποφθεύγματα, τα οποία επέλεξαν οι δημιουργοί.

Επισκεφθείτε την Στασικράτους με τα παιδιά σας και μάθετε μαζί για τα σπάνια είδη που ευημερούν στις θάλασσες της Κύπρου, είναι προστατευόμενα και εμπνευστείτε από τις πινελιές των δημιουργών.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X