Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Με 167 συμμετοχές το 5ο Τουρνουά θαλάσσιας υδατοσφαίρισης στην Πάφο

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες για το 5ο Τουρνουά θαλάσσιας υδατοσφαίρισης που διοργανώνει η Cyprus Athletic Tourism, σε συνεργασία με τον Δήμο της Πάφου και τον Όμιλο Υδατοσφαίρισης Πάφου, με 167 συμμετοχές παιδιών κάτω των 15 και εφήβων στη φετινή διοργάνωση

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Μάριου Δημοσθένους Παπαμιχαήλ, Γραμματέα του  Ομίλου Υδατοσφαίρισης Πάφου, το τουρνουά θαλάσσιας υδατοσφαίρισης διοργανώνεται από τις 30 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου του 2021 στον χώρο των Δημοτικών Μπάνιων στην Κάτω Πάφο. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το συγκεκριμένο τουρνουά έχει καταστεί θεσμός στην Πάφο, καθώς διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά και έχει αγκαλιαστεί από τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Ιωάννης Ιωαννίδης Τεχνικός Διευθυντής της  Cyprus Athletic Tourism, ανέφερε πως στο 5ο Τουρνουά θαλάσσιας υδατοσφαίρισης θα συμμετάσχουν 115 παιδιά κάτω των 15 ετών, και 52 έφηβοι από όλες τις πόλεις της Κύπρου. 

Σκοπός της διοργάνωσης, είπε ο κ. Ιωαννίδης, είναι η διαφήμιση του αθλήματος στον χώρο των Δημοτικών Μπάνιων αλλά και η συναναστροφή των παιδιών μέσω του αθλητισμού  τόσο εντός όσο και εκτός της Κύπρου. Παλαιότερα, σημείωσε,  συμμετείχαν αθλητές και από το εξωτερικό ωστόσο λόγω της πανδημίας οι συμμετοχές έχουν περιοριστεί σε εσωτερικό επίπεδο.  

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X