Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Με το δικό τους τρόπο υποδέχθηκαν το 2021 οι χειμερινοί κολυμβητές της Λεμεσού

Τήρησαν και φέτος το έθιμο της για υποδοχή του νέου χρόνου με μακροβούτια οι χειμερινοί κολυμβητές του ναυτικού ομίλου Αμμοχώστου, στη Λεμεσό. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συναντήθηκαν στις εννέα το πρωί και καλωσόρισαν το 2021.
 
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ένας εκ των χειμερινών κολυμβητών, ο Αλέκος Ορουντιώτης για μια ακόμη φορά, «εμείς οι χειμερινοί κολυμβητές του ναυτικού ομίλου Αμμοχώστου βρεθήκαμε στην παραλία της Λεμεσού, αναπολώντας φυσικά την παραλία της Αμμοχώστου, για να γιορτάσουμε την πρωτοχρονιά».
 
Τέλος, ευχήθηκε του χρόνου να κολυμπήσουν στην παραλία της Αμμοχώστου αλλά και «να ξεπεράσουμε το πρόβλημα της πανδημίας και να είμαστε επιτέλους το 2021 υγιείς».
 
Το τελετουργικό της σημερινής μέρας ήταν παντελώς διαφορετικό από άλλες χρονιές αφού δεν περιλάμβανε κόψιμο βασιλόπιτας ούτε και συνάντηση για καφέ μετά τα μακροβούτια λόγω των μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας .
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο  χειμερινός κολυμβητής, Ανδρέας Νόλας, «ήρθαμε σήμερα εδώ όπως ερχόμαστε κάθε μέρα ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
 
«Είναι μια χρονιά διαφορετική από όλες τις άλλες λόγω και της πανδημίας ευχόμαστε σύντομα να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα και να συνεχίσουμε τις ζωές μας όπως ήταν προηγουμένως», πρόσθεσε.
 
Στη συνέχεια, οι κολυμβητές αναχώρησαν από την παραλία του ναυτικού ομίλου Αμμοχώστου δίνοντας με την υπόσχεση ότι θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τη θάλασσα της Λεμεσού μέχρι να τους δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους Αμμόχωστο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X