Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Μείωση εκπομπών ρύπων και πανδημία στο επίκεντρο του ναυτιλιακού συνεδρίου Ύδρας

Γεωπολιτική και Ναυτιλία πρo Πανδημίας και κατά τη διάρκεια της Πανδημίας, όπως και η Μείωση Εκπομπών του Διοξειδίου του Άνθρακα, είναι τα δύο κύρια θέματα που θα απασχολήσουν το “Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας”.

Το συνέδριο διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο από την αδελφότητα Υδραίων Αθηνών, στο ιστορικό νησί.

Φέτος το “Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας” λόγω της πανδημίας Covid 19, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00-14:00, σε υπαίθριο χώρο στο Sunset, με την τήρησση όλων των μέτρων, για την προστασία των συμμετεχόντων.

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην οικία του Προέδρου της Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών, Γιάννη Σαχίνη (οδός Σαχίνη 5). To συνέδριο έχει τίτλο: “H Εμπορική Ναυτιλία, παράγοντας διεθνούς άσκησης επιρροής και εθνικής αμύνης για την Ελλάδα”

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες εφοπλιστές, ανώτατα στελέχη Ναυτιλιακών εταιριών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Ναυτιλίας, σύμβουλοι, ακαδημαϊκοί και μέλη ιστορικών Ναυτιλιακών οικογενειών της Ύδρας. Τιμώμενο πρόσωπο του φετινού Συνεδρίου είναι ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης, ο οποίος θα τιμηθεί για την σημαντική συνεισφορά και δωρεά του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X