Νέα

  • “SEA” YOU

Μαραθώνιος 8 χιλιομέτρων στη Λεμεσό – Επτά άτομα κολυμπούν για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου, έχοντας δίπλα του συνοδοιπόρους/κολυμβητές έξι φίλους του, θα κολυμπήσουν για φιλανθρωπικό σκοπό και σας καλούν να συμμετάσχετε έμπρακτα στο Θαλάσσιο Μαραθώνιο που έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Οι κολυμβητές θα εκκινήσουν από το Δασούδι μέχρι την παραλία μπροστά από το Malindi Beach Bar & Restaurant. Την προηγούμενη χρονιά ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου, έθεσε ένα στοίχημα με τον εαυτό του και το κέρδισε! Κολύμπησε 5,5 χιλιόμετρα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Συνδέσμου, φέτος ο στόχος του είναι ακόμα πιο μεγάλος και η απόσταση θα φθάσει τα οκτώ χιλιόμετρα.

Την ομάδα αποτελούν οι Χρυσόστομος Χρυσοστόμου, Στάθης Μανώλη, Μιχάλης Ζαννέττος, Αντρέας Τέκλος, Γιάννος Ηλιάδη, Μαρία Χαραλάμπους και Sergei Gudaev.

Για να στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθεια τους:

Στείλτε SMS στο 7060:

  • Κωδικός CAS(κενό)3, για εισφορά €3
  • Κωδικός CAS(κενό)5, για εισφορά €5
  • Εισφορές επίσης γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου στο https://www.anticancersociety.org.cy/…/kane-mia-eisfora με περιγραφή «Θαλάσσιος Μαραθώνιος».

Ο σύνδεσμος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους κολυμβητές για την συμμετοχή και την συλλογική προσπάθεια τους.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X