Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Λίστα Lloyd’s: H Δέσποινα Θεοδοσίου για 5η χρονιά στους Top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας

Η Κύπρια επιχειρηματίας Δέσποινα Θεοδοσίου, Πρόεδρος της Wista International και συνδιευθύντρια της Tototheo Maritime, είναι για πέμπτη συνεχή χρονιά στη λίστα με τις 100 προσωπικότητες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτιλία.

Η λίστα Lloyd’s, κατατάσσει την Δέσποινα Θεοδοσίου στην 89η θέση των ισχυρών της Παγκόσμιας ναυτιλίας για το 2021, με την ίδια να χαρακτηρίζει τιμητική τη διάκριση της, την οποία δεν θεωρεί δεδομένη. Η Tototheo Maritime συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές εξοπλισμού και υπηρεσιών για ναυτιλιακές δορυφορικές επικοινωνίες, καθώς και συστημάτων πλοήγησης, αυτοματοποιημένων εφαρμογών και λύσεων λειτουργικής αποδοτικότητας στη ναυτιλία. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdespina.p.theodossiou%2Fposts%2F10159541204478290&show_text=true&width=500

Σε ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, η Δέσποινα Θεοδοσίου δηλώνει περήφανη που εκπροσωπεί την Γυναικεία Διεθνή Οργάνωση Ναυτιλίας και Εμπορίας με 4000 μέλη σε όλο τον κόσμο.

Enalios Media

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X