Νέα

  • ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Καταμετρήθηκαν τα πολυτελή οχήματα που βρέθηκαν στον πάτο του Ατλαντικού

Το πλοίο Felicity Ace που μετέφερε τα πολυτελή πλοία που προορίζονταν για χιλιάδες αγοραστές με ακριβά γούστα, βυθίστηκε την 1η Μαρτίου στον Ατλαντικό μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε εν πλω, 220 ναυτικά μίλια από τις ακτές των Νήσων Αζόρες της Πορτογαλίας. Το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Έμντεν της Γερμανίας στις 10 Φεβρουαρίου, με τελικό προορισμό το λιμάνι του Ντέισβιλ στο Ροντ Άιλαντ των ΗΠΑ.

Porsche και Lamborghini, έχουν υποστεί απώλεια κερδών ύψους 155 εκ. δολαρίων.

Νέες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα που κατέληξαν στο βυθό της θάλασσας κατά τη βύθιση του πλοίου Felicity Ace, βλέπουν το φως της δημοσιότητας χάρη στον ιστότοπο importininfo.com.

Στο Felicity Ace βρίσκονταν 3.828 οχήματα, μεταξύ των οποίων κάποια πανάκριβα supercars, αλλά και μερικά λιγότερο αστραφτερά, μεταχειρισμένα τετράτροχα. Ειδικότερα, στο πλοίο υπήρχαν 1.117 αυτοκίνητα της Porsche, 561 Volkswagen, 1.944 Audi, 189 Bentley και πάνω από 90 Lamborghini.

Δεκάδες Lamborghini Huracan, Urus και Αventador, Bentley Continental Flying Spur, Continental GT, Continental GTC και Bentayga, Porsche Cayenne και Panamera αλλά και ακριβά μοντέλα της Audi όπως τα TT και Ε-Tron, είχαν άδοξο τέλος και δεν έφθασαν ποτέ στους λάτρεις των τεσσάρων τροχών.

felicity ace ploio autokinita

Μετά το ναυάγιο, οι εταιρείες των Bentley, Lamborghini και Porsche κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αντικαταστήσουν τα χαμένα πολυτελή οχήματα και δρομολόγησαν κάποιες παραδόσεις στις Η.Π.Α .

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X