Νέα

  • Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΚΕΑΝΟΥΣ

Καινοτόμα φωτίζεται η διεθνής ναυτιλία

Φωτιστικά σώματα για πλοία, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εν μέσω κρίσης σχεδιάζει ελληνικών συμφερόντων εταιρεία SeaBright κατά τρόπο καινοτόμο που στέλνει και το μήνυμα ότι η κάθε κρίση, στην προκειμένη περίπτωση της πανδημίας, μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. 

Μετά το παγκόσμιο οικονομικό μούδιασμα, οι ναυτιλιακή βιομηχανία αναμένει πως θα κινηθούν οι δείκτες μετά τη σταδιακή άρση των lockdowns.  Ειδικότερα τους κραδασμούς θα αντέξουν εταιρείες με γερά θεμέλια και εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού

Η SeaBright , έχει ως στόχο την κατάκτηση μεγαλύτερου μεριδίου στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά. Κατασκευάζει φωτιστικά σώματα για πλοία, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ξεχωρίζει για την καινοτομία της, ενώ δραστηριοποιείται στο εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού για πλοία. Εν μέσω κρίσης, σχεδιάζει και παράγει καινούρια προϊόντα, ενισχύει το προσωπικό της και αναβαθμίζει έτι περαιτέρω την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.

«Το πρώτο τετράμηνο του 2020, παρά τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό και την παραγωγή τριών νέων προϊόντων, τα οποία ήδη έχουμε προμηθεύσει σε έργα του εξωτερικού, όπως επίσης και να ενισχυθούμε με νέο παραγωγικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας τον οποίο παραλάβαμε μέσα στον Μάιο», επισημαίνει ο κ. ΗλίαςΜάλλιος, διευθυντής Εξαγωγών.

Το 2019 έκλεισε για τη SeaBright με τη συμμετοχή της σε ένα πολύ ιδιαίτερο έργο παγκόσμιας κλάσης. Πρόκειται για πλοία τύπου power plants. Τα πλοία αυτά ταξιδεύουν σε τριτοκοσμικά κράτη όπου το ηλεκτρικό ρεύμα είναι περιορισμένο και τους παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X