Νέα

  • ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ

Κάτι αλλάζει στη Λάρνακα – Μάθετε πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες στη Μαρίνα

Κανείς δε φαντάζεται τη μεταμόρφωση της Μαρίνας Λάρνακας δηλώνει στον enalios.com.cy o Πάνος Αλεξάντρου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Κiteon Ocean Holdings Ltd.

Toν καλέσαμε επι τόπου στην ιστορική αποβάθρα που χρονολογείται περισσότερο του ενός αιώνα και ο επενδυτής υπόσχεται ότι η ιστορικότητα της απβάθρας αλλά και του Ναυτίλου, θα αναδειχθεί. Δείτε τη συνέντευξη:

Το μεγαλεπίβολο έργο θα αποπερατωθεί σε τέσσερις φάσεις, με την πρώτη να αρχίζει τον ερχόμενο Ιούνιο, οπότε θα δούμε τις πρώτες μπουλντόζες να πιάνουν δουλειά.

Λαρνακείς και Κύπριοι, θα έχουν προτεραιότητα στις θέσεις εργασίας. Ήδη έχουν αρχίσει οι προσλήψεις αναφέρει ο κύριος Αλεξάνδρου, αποκαλύπτοντας περιγραφικά τις φοιτητικές εστίες, τα σπίτια στο νερό και τα ξενοδοχεία, τα οποία ήδη προσελκύουν το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων επενδυτών, αλλά και διαχειριστών.

Yacht και άλλα σκάφη αναψυχής θα έχουν τη θέση τους, η ιστιοπλοϊα επίσης, θα αναδειχθεί σε ξεχωριστό τμήμα, εστιατόρια πολυτελείας και καταστήματα θα εκκολαφθούν σε μια ανάπτυξη που στόχο έχει να γίνει πόλος ελξης της Μεσογείου.

Ο Πάνος Αλεξάνδρου αποκαλύπτει και ποιοι ενδιαφέρθηκαν πρώτοι για τις αναπτύξεις που θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά στο τέλος του 2023.

Εnalios Media

Oπτικογράφιση/Μοντάζ: Ιfilm by Christos Fourlis

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X