Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Θωρακίζεται έναντι της ρύπανσης η Λεμεσός – “Τη θάλασσα μας, θα την προστατεύσουμε με κάθε μέσο”.

Σε εγρήγορση ο Δήμος Λεμεσού για προστασία της θάλασσας και των παραλιών ενόψει της θερινής περιόδου. Σκάφη με 24ωρη γραμμή για ανεπιθύμητα περιστατικά ρύπανσης, στην προσπάθεια διατήρησης της τάξης και αποφυγής παρανομιών που ρυπαίνουν τα θαλάσσια νερά.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, διατυπώνει την αποφασιστικότητα του Δήμου να προστατεύσει με κάθε τρόπο τις παραλίες και τις θάλασσες της πόλης από τυχόν ασυνείδητους.

Όπως αναφέρει, με το συντονισμό όλων των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών, με τρία σκάφη για επιτήρηση της καθαριότητας των θαλασσών, με 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για αναφορά περιστατικών, κ.α, ξεκίνησε ο «αγώνας» για προστασία των θαλασσών και των παραλιών.

Σκάφη ιδιωτικών εταιρειών αναλαμβάνουν το έργο της επιτήρησης της καθαρότητας της θάλασσας, καθώς σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας θα βρίσκονται Υφυπουργείο Ναυτιλίας, Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών, Αρχή Λιμένων, Λιμενική Αστυνομία και Τμήμα Περιβάλλοντος.

Πολύτιμη δε και η συμβολή των ναυαγοσωστών και των κολυμβητών, οι οποίοι θέτουν ψηλά τον πήχη της ασφάλειας των λουομένων.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X