Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Θερμό καλωσόρισμα στο νέο υφυπουργό Ναυτιλίας

Τα ηνία του υφυπουργείου Ναυτιλίας ανέλαβε την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο μέχρι πρότινος Εθνικός Εμπειρογνώμονας για θέματα Ναυτιλιακής Πολιτικής στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Κινητικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναλαμβάνει να συνεχίσει το έργο της Νατάσας Πηλείδου. To χαρτοφυλάκιο, του είναι απολύτως οικείο και γνώριμο.

Η μακρά εμπειρία του σε ναυτιλιακά θέματα, θα συμβάλει στο να ωθήσει τη Ναυτιλία ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά σε συνδυασμό με όλα όσα έχουν δρομολογηθεί μέχρι σήμερα.

“Θα εργαστώ σκληρά για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών! Να ανεβάσουμε την Κυπριακή Ναυτιλία ακόμη πιο ψηλά με συνεχή βελτίωση της ποιότητας & αγωνιστικότητας του τομέα” διαβεβαίωσε κατά την τελετή διορισμού του στο Προεδρικό, ευχαριστώντας τον πρόεδρο Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. 

Από το 2015 ο κύριος Δημητριάδης, ήταν ο Εθνικός Εμπειρογνώμονας για θέματα ναυτιλιακής πολιτικής στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Κινητικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συντονίζοντας σχέσεις θαλάσσιων μεταφορών της ΕΕ με σημαντικούς εμπορικούς εταίρους. Διατέλεσε και υπεύθυνος Ναυτιλιακών Υποθέσεων Α’ στο τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, αλλά και συντονιστής του προγράμματος MESESS-4MS.

Οι προσδοκίες του Θωμά Καζάκου

Καλωσορίζοντας και επίσημα το νέο υφυπουργό ο Γενικός Διευθυντής Ναυτιλιακού επιμελητηρίου Θωμάς Καζάκος έθεσε ψηλά τον πήχη υποδεικνύοντας σε ανάρτηση του στο twitter, ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία με κοινούς στόχους. «Πλοηγώντας την Κυπριακή Ναυτιλία Διεθνώς, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας»

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X