Νέα

  • ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

θαλάσσιες μεταφορές και πράσινα φορολογικά κίνητρα συζήτησαν υφ. Ναυτιλίας – Πρέσβης του Ισραήλ

Τη δυνατότητα ανάπτυξης θαλάσσιων μεταφορών ανάμεσα στα δυο κράτη και τρόπους περαιτέρω εμβάθυνσης της συνεργασίας Κύπρου – Ισραήλ στον τομέα της ναυτιλίας συζήτησαν σήμερα ο Υφ. Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης και ο Πρεσβης του Ισραήλ στην Κύπρο Shmuel Revel.

Τα δύο μέρη έθεσαν ως στόχο την αποτελεσματικότερη προώθηση των κοινών θεμάτων Κύπρου Ισραήλ, την περαιτέρω ενίσχυση της θαλάσσιας ασφάλειας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος στη περιοχή,

Ο Βασίλης Δημητριάδης ενημέρωσε τον Ισραηλινό Πρέσβη για τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργείου Ναυτιλίας που αφορούν στην πρόταση για την υιοθέτηση ‘πράσινων’ φορολογικών κινήτρων, καθώς και τη διαδικασία διαβούλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη από το Υφυπουργείο για τη διαμόρφωση στρατηγικού οράματος για την Κυπριακή Ναυτιλία.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και στο διεθνές επίπεδο μέσω της κοινής τους συμμετοχής σε διεθνή fora και ιδιαίτερα στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X