Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Η υπέροχη πράξη του Δημήτρη – Κολύμπησε για τα παιδιά με αυτισμό

Ένα ξεχωριστό πλάσμα, που λατρεύει τη θάλασσα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σήμερα, μέσα από μια διαφορετική ανάρτηση, του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου.

Πρόκειται για τον Δημήτρη, κολυμβητή στους ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος σήμερα έκανε κάτι υπέροχο. Κολύμπησε 2 χιλιόμετρα, για τα παιδιά με αυτισμό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση:

Ο Δημήτρης είναι 28 ετών και ένας πολύ δραστήριος νεαρός άνδρας που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Είναι κολυμβητής στους ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μέλος της ομάδας ποδηλασίας της Αμμοχώστου, κάνει καταδύσεις επίσης με τον μπαμπά του, περπατά κάθε μέρα περίπου 10χλμ. Σήμερα κολύμπησε 2 χιλιόμετρα για τα παιδιά με αυτισμό. Συγχαρητήρια Δημήτρη μου, στήριξα και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια που ξεκίνησε απο το Autism support Famagusta. Οι γονείς αυτών των παιδιών ιδιαίτερα οι μητέρες για μένα αποτελούν τις σύγχρονες ηρωίδες της σημερινής μας κοινωνίας”.

https://www.facebook.com/yianniskarousos/posts/10157863459757634

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Δημήτρης δέχθηκε βροχή συγχαρητηρίων γι’αυτή τη σπουδαία πράξη, η οποία συγκίνησε και εμάς, την ομάδα του Enalios, που με τη σειρά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε, τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, γι’αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

Συνέχισε να αγαπάς τη θάλασσα και να δείχνεις τόσο όμορφα την αγάπη σου Δημήτρη.

Η θάλασσα είναι για όλους!

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X