Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Η συνεργασία ανθίζει: Το πρώτο γραφείο της στην Κύπρο ανοίγει η Royal Caribbean

Έχει εδραιώσει ισχυρή παρουσία στην  Κύπρο, επιλέγοντας το νησί μας ως αφετηρία για την επανέναρξη των ταξιδιών της,  μετά την πρώτη σκληρή περίοδο του lock down της πανδημίας, τον Ιούλιο του 2021.

Έκτοτε ο βασιλιάς της κρουαζιέρας, όπως έγινε ευρύτερα γνωστή διεθνώς η εταιρείας  Royal Caribbean Group , πραγματοποιεί κρουαζιέρες που ξεκινούν από τα λιμάνια Λεμεσού και Αγίας Νάπας, με 100% πληρότητα ξεκινώντας πρώτα με το  κρουαζιερόπλοιο «Jewel of the Seas»  και συνεχίζοντας με τα «Rhapsody of the Seas» και «Odyssey».

Η εταιρεία, φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Κύπρο, ως βάση για προορισμούς στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, μεταφέροντας επιβάτες από την Δύση, ανάμεσα τους και αμερικανούς.

Διαβάστε επίσης: Sean Tracy : H συνεργασία με την Κύπρο θα συνεχιστεί, θα σαλπάρουμε και φέτος από Κύπρο

Η εκτίμηση των θετικών δεδομένων από την δραστηριοποίηση της Royal Caribbean στη χώρα μας, οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση για άνοιγμα γραφείων στην Κύπρο, πρόθεση η οποία ανακοινώθηκε επίσημα την Δευτέρα 23/1/2023.

Το γραφείο θα εδρεύει στη Λεμεσό και θα υποστηρίζει τις ναυτιλιακές δραστηριότητες ανάπτυξης και συντονισμού δρομολογίων στην Ανατολική Μεσόγειο και αναμένεται να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία μέσα  στο πρώτο εξάμηνο του 2023.

Σε δηλώσεις της, η Αντιπρόεδρος,  Γενικός Σύμβουλος & Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean Group, Ρούθ Μάρσιαλ  αναφέρθηκε στην στενή σχέση που καλλιεργήθηκε ανάμεσα στη διεύθυνση της εταιρείας και τις κυπριακές αρχές τα τελευταία χρόνια, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για την συνέχιση της,  με την λειτουργία γραφείου της, Royal Caribbean Group στη Λεμεσό. .

«Η Κύπρος συνεχίζει να κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία ναυτιλιακά μητρώα παγκοσμίως και διαθέτει ένα καλά εδραιωμένο κέντρο ναυτιλίας και διαχείρισης πλοίων. Η Κυβέρνηση της Κύπρου μας έχει παράσχει ανεκτίμητη βοήθεια και είμαστε ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε τις μεσογειακές δραστηριότητές μας από την Κύπρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Μάρσιαλ.

Σε δικές του δηλώσεις, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου, Βασίλης Δημητριάδης καλωσόρισε με θέρμη τη Royal Caribbean Group στη μεγάλη ναυτιλιακή οικογένεια της Κύπρου.

«Τα οφέλη για τον τουρισμό και την ευρύτερη οικονομία μας είναι ξεκάθαρα και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους επιβάτες του Royal Caribbean Group στη ζεστασιά και τη φιλοξενία που έχει να προσφέρει η Κύπρος. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο Όμιλος Royal Caribbean στη σημαία της Κύπρου, καθώς και στις ποιοτικές ναυτιλιακές υπηρεσίες, την αποτελεσματικότητα και την ανταπόκριση που παρέχει η Κυπριακή Κυβέρνηση. Θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στη θετική αλλαγή για την παγκόσμια ναυτιλία και να υποστηρίζουμε την εταιρεία και τους ναυτικούς της σε αυτό το νέο κεφάλαιο των δραστηριοτήτων της, όπως κάνουμε για όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες που εμπιστεύονται την Κύπρο», υπογράμμισε χαιρετίζοντας την απόφαση ο κύριος Δημητριάδης.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του Ομίλου Royal Caribbean στη χώρα, η εταιρεία θα ανεβάσει την κυπριακή σημαία στο πλοίο της, Spectrum of the Seas.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X