Νέα

  • ΜΠΛΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Η Λεμεσός στο νέο διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της Celestyal για την επόμενη διετία

Το νέο διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Celestyal Cruises, η οποία εντάσσει στους προορισμούς της και τη Λεμεσό.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η εταιρεία Celestyal Cruises αναφέρει ότι τα προγράμματά της για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν στις 5 Μαρτίου του 2022, με το νέο της απόκτημα το Celestyal Experience και την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι».

Το πλοίο, που προστέθηκε στο στόλο της Celestyal Cruises το 2020, ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του το 2021, αλλά λόγω της πανδημίας, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 2022, με την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι» και θα επισκεφθεί προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα και Ρόδος), την Αρχαία Έφεσο, το Ισραήλ (Άστοντ), την Αίγυπτο (Πορτ Σαίντ) και την Κύπρο (Λεμεσός).

Όπως σημειώνεται από τις 7 Ιανουαρίου του 2023, το Celestyal Experience θα ξεκινήσει κρουαζιέρες επτά και δεκατεσσάρων διανυκτερεύσεων, που θα διαρκούν ολόκληρο το έτος, ενώ όλες οι αναχωρήσεις για το 2022- 2023 θα είναι διαθέσιμες προς κράτηση από τις 20 Μαΐου.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X