Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Η διάσωση του τρίχρονου μωρού στη Ναύπακτο και ο συγκλονισμός καπετάνιου και γονιών

Άφωνοι έμειναν επιβαίνοντες σε ferry boat, όταν αντίκρισαν στα ανοικτά της θάλασσας του Αντίρριο, ενα φουσκωτό με τρίχρονο κοριτσάκι ως επιβάτη, να είχε παρασυρθεί για τα καλά στα θαλάσσια ρεύματα.

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του καπετάνιου ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το μωρό, έσπευσε για διάσωση. Το βίντεο είναι ενδεικτικό.

Όταν η ανεμελιά μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία…Συγχαρητήρια στον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου Σαλαμινομάχου για τις ενέργειες που απέφεραν την θετική κατάληξη.Η ανάρτηση του βίντεο δεν έχει σκοπό να επιρριψει ευθύνες, αλλά να καταδείξει την επικινδυνότητα των θαλάσσιων παιχνιδιών που κατά κόρον χρησιμοποιούμε όλοι.For licensing or usage, please contact licensing@viralhog.com

Posted by Petros Kritsonis on Monday, 24 August 2020

Ο καπετάνιος παρέλαβε το τρομοκρατημένο παιδάκι σε κατάσταση σοκ. Ήταν όπως περιέγραψε γαντζωμένο στο σωσσίβιο, αλλά και ο ίδιος ήταν σε κατάσταση σοκ, όταν αντίκρισε το φουσκωτό να το παρασέρνει η θάλασσα.

Οι γονείς του παιδιού που έσπευσαν να το παραλάβουν ήταν επίσης σε κατάσταση σοκ ανέφερε ο καπετάνιος, περιγράφοντας ότι το μωρό είχε χάσει επαφή με το περιβάλλον. Η οικογένεια βρισκόταν στα ρηχά όταν το φουσκωτό παρασύρθηκε και χάθηκε από τα μάτια των γονιών του παιδιού. Ευτυχώς αίσιο τέλος με το τρίχρονο κοριτσάκι να βρίσκεται στην αγκαλιά των γονιών του.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X