Νέα

  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Δέσποινα Θεοδοσίου στους 100 κορυφαίους της παγκόσμιας Ναυτιλίας

Η δυναμική παρουσία και δραστηριοποίηση στη ναυτιλιακή βιομηχανία της Προέδρου της WISTA και συν-διευθύντρια της TOTOTHEO Maritime Δέσποινας Θεοδοσίου, την φέρνει στην κορυφή, ανάμεσα στους 100 του κόσμου όπως τους επέλεξε και ανακοίνωσε η Lloyd’s List Μaritime Intelligence Informa.

Η συν-διευθύντρια της Tototheo Maritime, αναφέρει το δημοσίευμα, προσέθεσε στο εντυπωσιακό βιογραφικό της το 2020, ενώ προετοιμάζει τη Wista International για το 2021 και μετά. Είναι η τέταρτη φορά που η Δέσποινα Θεοδοσίου περιλαμβάνεται στα 100 σημαντικότερα στελέχη της ναυτιλίας.

PANAYIOTOU THEODOSIOU: CONTINUED WISTA’S EXPANSION IN A CHALLENGING YEAR

«Η πρόεδρος της Wista International είναι μια φοβερή φιγούρα στην παγκόσμια θαλάσσια σκηνή. Υπό την καθοδήγηση της, ο οργανισμός συνεχίζει να αναπτύσσεται, φτάνοντας σχεδόν 4.000 μέλη», σημειώνεται στη διάκριση της κορυφαίας Κύπριας στην παγκόσμια ναυτιλία.

Στην πρώτη θέση οι ναυτικοί

Με τίτλο «αφιέρωμα στους ξεχασμένους ήρωες του COVID-19», η Lloyd’s κατατάσσει στην πρώτη θέση τους ναυτικούς επισημαίνοντας τη σκληρή δουλειά, τη γενναιότητα και τη δέσμευση του ναυτικού προς όφελος όλων.

Οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της ναυτιλίας, υπήρξαν ήρωες στον αγώνα για να σώσουν ζωές, αναφέρει το δημοσίευμα, γι ‘αυτό τους καθιστά την προφανή επιλογή για την πρώτη θέση.

Όσοι ξεχώρισαν

Παρόλο που η πανδημία του coronavirus μπορεί να ήταν το καθοριστικό γεγονός του 2020 αναφέρει η Lloyd’s List Μaritime Intelligence Informa, παραμένουν βασικά ζητήματα για τη μακροπρόθεσμη ατζέντα της ναυτιλίας, όπως η απαλλαγή από τον άνθρακα.

Οι κατατάξεις, αντικατοπτρίζουν εκείνους που τροχοδρομούν τη χρέωση για μελλοντικά καύσιμα, καθώς και τους κορυφαίους καινοτόμους, χρηματοδότες και άλλους βαρυσήμαντους της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Δείτε εδώ τη λίστα με τους 100 κορυφαίους της ναυτιλίας Παγκόσμια: https://lloydslist.maritimeintelligence.informa.com/one-hundred-edition-eleven

Πηγή: Lloyd’s List Μaritime Intelligence Informa.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X