Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

ΗΠΑ: Έφηβος έκανε «βουτιά θανάτου» από κρουαζιερόπλοιο – Το ανατριχιαστικό μήνυμα…

Ένα 15χρονο αγόρι φέρεται να έπεσε στη θάλασσα απο ένα κρουαζιερόπλοιο που επέστρεφε στο Μαϊάμι την περασμένη Τετάρτη – προκαλώντας μια σειρά ανατριχιαστικών ανακοινώσεων «άνθρωπος στη θάλασσα».

Ο έφηβος έπεσε από το MSC Seashore περίπου στις 7:30 μ.μ. όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο Fox News, κάνοντας λόγο για προφανή αυτοκτονία. Το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν στο τέλος ενός πενθήμερου ταξιδιού στην Καραϊβική.

Ένας επιβάτης του σκάφους απαθανάτισε τη στιγμή που έγινε η ανακοίνωση «άνθρωπος στη θάλασσα» μέσω του συστήματος μεγαφώνων του πλοίου μετά από τρεις απανωτές σειρήνες συναγερμού.

«Θεέ μου, ω θεέ μου», ακούγεται να λέει η ταραγμένη γυναίκα στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube. Είναι απαίσιο. Μπορούμε να σταματήσουμε, μπορούμε να σταματήσουμε», συνεχίζει.

Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν το σώμα του εφήβου ανασύρθηκε, έγραψε η New York Post. Η αστυνομία του Miami-Dade απάντησε στο Port Miami την Πέμπτη για να διερευνήσει. Ένας εκπρόσωπος είπε στο Fox News ότι «δεν υπάρχει υποψία δολιοφθοράς».

«Όλοι εμείς στην MSC Cruises είμαστε συντετριμμένοι», ανέφερε η εταιρεία στη δήλωσή της. «Η οικογένεια παραμένει στις σκέψεις και τις προσευχές μας».

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X