Νέα

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

Ζήσε τη θάλασσα – Γνώρισε τη ναυτιλία

Τριάντα και πλέον οργανισμοί ετοιμάζονται πυρετωδώς σε μια προσπάθεια να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να ωθήσουν μικρούς και μεγάλους να βρουν το δικό τους ενδιαφέρον για τη θάλασσα.

Σημερα για πρώτη φορά στην Κύπρο όσοι ασχολούνται με τη θάλασσα θα βρίσκονται στο Μόλο Λεμεσού για το ολοήμερο φεστιβάλ “ΘΑΛΑΣΣΑ 2021”.

Τους μικρούς φίλους τους περιμένουν βαρκούλες στο θαλασσινό νερό και διαγωνισμός. Για την κατασκευή τους συνεργάστηκαν η εταιρεία Multimarine Services και το ΤΕΠΑΚ. Μια προσπάθεια που συνδυάζει την τεχνολογία, την καινοτομία και φυσικά τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στην έναρξη των εκδηλώσεων συμβολικός μαραθώνιος προς τιμή των ναυτικών σε μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων και μπροστάρη τον υφυπουργό Ναυτιλίας Βασίλη Δημητριάδη και άλλα στελέχη του υφυπουργείου, αλλά και οργανισμών που ασχολούνται με τη θάλασσα.

Βραβευμένα επίσης Ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τη θάλασσα θα προβληθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

Πως θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι ΜΠΛΕ; Η Δημοφιλής και αγαπημένη Τζιώρτζια έχει κάτι να μας πει.

Οι εκπλήξεις είναι πολλές και σας περιμένουν με τα παιδιά σας. Γνωρίστε τη θάλασσα, τους πλοιοκτήτες, τους πλοιοδιαχειριστές, εταιρείες, ακαδημίες, αλλά και λάτρεις των θαλάσσιων αθλημάτων που υπηρετούν τη μεγάλη τους αγάπη. Τη Θάλασσα.

Περισσότερες Κατηγορίες

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ

X